VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Тлъст гъши дроб


ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ стартира международна кампания срещу тези жестокости с помощта и участието на няколко държави от Европейския съюз като Германия, Австрия, Швейцария и Холандия.


Нашата цел е да информираме широк кръг хора, да привлечем внимание, да наложим спазването на съответните наредби на национално ниво и в рамките на Европейския съюз, и в крайна сметка да забраним насилственото хранене на патици и гъски. Веднага след постигане на международен бойкот ще стартираме и преговори с международни вериги магазини за хранителни стоки за спиране на продажбата на гъши и патешки черен дроб.

Кампанията е насочена към този непроменящ се процес, с подкрепата на скандални доказателства, засягащ не само благосъстоянието на животните, но и защитата на околната среда и общественото здраве. Нашата фондация започва да приканва Европейската комисия да привлече вниманието на полицията и други отговорни органи на властта, които могат да наблюдават собствениците и оперативните действия на такива птицеферми.


печат