VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Мода без кожа© R&D

Ако искате да разберете къде можете да намерите мода без кожа, проверете в списъка с търговците, които са прекратили продажбата на кожа с естествен косъм.

Изберете своята държава:

Въпреки че обществото има доста критично мнение към използването на естествена кожа в модата, тя продължава да се предлага от много магазини. Вместо в класическите кожени палта, тя се появява предимно в яки, качулки, маншети, обувки и шапки, или се използва за аксесоари като шалове и ключодържатели. За потребителите е много трудно да различат естествената кожа от изкуствената, защото естествената често се стриже, боядисва или предлага като „микс от материали” и често не се описва на етикетите.


Програмата за търговци, неизползващи кожа от животни

ЧЕТИРИ ЛАПИ може да ви помогне да откриете мода, която гарантирано не използва животински кожи. Ние подкрепяме програмата. Тази международна инициатива отбелязва търговци, които писмено са се обявили против продажбата на естествена кожа. Много известни компании вече са се присъединили, а още много предстои да се включат.

Чрез програмата потребителите могат да се осведомят кои компании са се отказали от кожата. Fur Free Alliance (FFA) – международна коалиция на водещи организации за защита на животните и околната среда, в която ЧЕТИРИ ЛАПИ също е член – подкрепя световната програма за търговци, отрекли се от животинската кожа.


Повече информация за програмата можете да откриете тук: http://www.furfreeretailer.com/ (английски)

Търсите мода без кожа? Компаниите в следния списък да подписали договор, че няма да продават продукти от естествена кожа и участват в Програмата за търговци, неизползващи кожа от животни. .

 

Вашата компания също трябва да влезе в списъка?
Имате собствена модна фирма и искате да гарантирате, че не използвате животинска кожа? Свържете се с нас и се включете в програмата за търговци, неизползващи кожа от животни:FFR@vier-pfoten.org.

 


печат