VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Четири хард-кор групи забиват утре в клуб The Box в подкрепа на бездомните животни


Благотворителен концерт в помощ на бездомни животни организират утре, 21.01.2012г., от хард-кор групата Last Hope и приятелите им от още 3 банди. Шоуто ще бъде в столичния клуб The Box от 19:30 ч., а събраните приходи ще бъдат дарени на българския клон на международната организация за защита на животните ЧЕТИРИ ЛАПИ. Освен Last Hope, ще свирят Резервен план, F.A.Y.D. и още една група, която ще бъде обявена в последния момент.

"Клуб The Box даде идеята и възможността за провеждането на благотворителен хардкор пънк концерт, чийто приход ще бъде предоставен на „Четири лапи България”, разказва вокалът на Last Hope Александър Бояджиев. "Четири лапи – четири  групи! Елате, подкрепете каузата, забавлявайте се и се сгрейте със стабилна хардкор доза песни и танци в студената януарска съботна вечер!"

От ЧЕТИРИ ЛАПИ изказват признателността си за този благороден жест на организаторите и обещават всички събрани средства да бъдат изразходвани за лечение на пострадали от човешка жестокост скитащи четириноги.

 


печат