VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Дарко

2019-01-31

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Дарко

Пол: мъжки

Предполагаема възраст: 2 год.

Характер: първоначално плах, изисква малко време да се довери, толерантен към котки, дружелюбен

Обезпаразитен, кастриран, с паспорт и чип


Дарко и чаровната му муцунка

Получихме сигнал за котарак, който лежи в тревата с кървяща уста. Екипът ни веднага реагира и Дарко се озова в клиниката ни в Банкя. Установихме отлепяне на лигавицата от долната челюст. За съжаление котето е било с тази травма твърде дълго време, така че опитите за пришиване и залепяне на тъканите не бяха напълно успешни. Все пак успяхме да прилепим част от лигавицата. След като премина и медикаментозна терапия, Дарко вече се чувства прекрасно, а проблемът почти не се забелязва. Може дори да се каже, че дефектът се превърна в ефект! Лекото хлътване в долната челюст заедно с прекрасните му ококорени очи и нежното розово носле оформят една изключително чаровна муцунка.

 

Този сладък млад котарак търси своите хора и дом. Дарко е леко плах, изисква малко време да се довери, но след това е спокоен и дружелюбен. Разбира се добре с други котки, но не харесва кучета. Ако го искате вкъщи, попълнете осиновителската ни анкета, а ние ще се свържем с Вас съвсем скоро.

 

Ако не можете да предложите дом на някое от животните, за които се грижим, но желаете да ни подкрепите, вижте начините тук.© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Полетата със знак * са задължителни.


печат