VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Максим

2019-09-24

© FOUR PAWS | Yasna Minkovska

Име: Максим

Пол: мъжки

Предполагаема възраст: 5 год.

Характер: недоверчив и наплашен към хора, постепенно се социализира, но е нужно търпение

Размер: М / средно голяма котка

Кастриран, ваксинирана и обезпаразитена, с добри хигиенни навици© FOUR PAWS | Yasna Minkovska

Максим е красив уличен котарак, който бе блъснат от кола в центъра на София. Хората, станали неволни свидетели на инцидента, го доведоха в клиниката ни. Освен, че бе силно стресиран, оказа се, че е и със счупена челюст. Наложи се операция за фиксиране на фрактурата, като в първите десетина дни Максим се хранеше чрез сонда. Два месеца по-късно фиксиращите елементи бяха свалени, котаракът постепенно се възстанови, чувства се добре и се храни самостоятелно.

 

Сега остава най-трудното. Да намерим човек, който би дал времето и търпението, от които Максим се нуждае, за да преодолее стреса, да се довери на хората и да заживее безопасен живот като домашна котка. Ако вярвате, че може да приемете в дома си този нешлифован диамант, бавно и спокойно да скъсявате дистанцията помежду си, да не му се сърдите, че в началото ще го е страх, попълнете осиновителската анкета и ще се свържем с Вас. 

 

Бихте могли да ни помогнете в лечението на десетки други нуждаещи се бездомни животни. Вижте как тук.© FOUR PAWS | Yasna Minkovska

печат