VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Заявка на талон за безплатна кастрация на бездомна котка

2017-09-01

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

 

Скъпи приятели, през последните месеци зачестиха измамите и злоупотребите с талони за безплатна кастрация на бездомни котки по програмата на Фондация „Четири лапи“. Постоянно получаваме информация за опити да се кастрират домашни котки, за презапасяване с талони, които не се използват, за опити за плащане на ветеринарномедицински услуги и други задължения в партньорските ни клиники с нашите талони. Чашата преля, когато попаднахме на обява за продажба на наш талон за безплатна кастрация. Налага се да прекратим раздаването на нови талони, поне докато намерим начин да ограничим подобен род злоупотреби. Издадените вече талони за безплатна кастрация на бездомни котки ще важат до края на 2017 г.


Програмата за безплатна кастрация на бездомни котки в София стартира през пролетта на 2011 г. Днес в нея са включени 8 клиники в различни части на града, а кастрираните писани са над 7000, като по този начин е предотвратена появата на десетки хиляди нежелани котета. Всяка кастрирана по програмата котка също така получава ваксина против бяс и вътрешно и външно обезпаразитяване.


Клиниката за бездомни животни на Фондация „Четири лапи“ в кв. Банкя ще продължава да кастрира безплатно дворни и бездомни котки. Можете да запишете час на тел. 0888404447.© FOUR PAWS | Yavor Gechev

печат