VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Координатор фондонабиране

2019-01-24

© FOUR PAWS

Координатор Фондонабиране

Търсим инициативна и самоуверена личност с перфектен английски език, отлични комуникативни умения, аналитично мислене и непрестанен стремеж към постигане на най-добри резултати. А любовта към животните е основното и най-важно условие, за да станете част от екипа ни.

 

  • Ако имате завършено висше образование в областта на журналистиката, връзки с обществеността, маркетинг или комуникации и имате предишен опит в сферата на фондонабирането, ще се радваме да се срещнем с Вас.
  • Ако умеете да общувате с различни целеви аудитории и това Ви доставя удоволствие, при нас със сигурност ще имате тази възможност.
  • Ако владеете изкуството да създавате мрежи от различни контакти, а динамичната работна среда Ви зарежда и подтиква към креативност и иновации, това е Вашето място.

 

При нас ще имате възможност:

 

  • Да разработвате и развивате програма за набиране на средства свързана с една изключително благородна кауза – по-добър живот за онези, които не могат да издигнат своя глас сами, а именно – животните.
  • Да управлявате и контролирате всички дейности по набирането на средства, да проучвате възможностите за финансиране и да представяте дейността на фондацията пред потенциални дарители.
  • Да водите постоянна комуникация с досегашни и бъдещи партньори и дарители на фондацията, физически лица, големи донори, корпорации и фондации.

 

Предлагаме атрактивно работно място, конкурентно заплащане и трудов договор, съобразен с българското законодателство. Ще можете да участвате в обучения в страната и чужбина, както и да работите с екип от хора, за които работата е не просто обикновена работа, а кауза.

 

Моля, изпратете Вашата автобиография на английски език на вниманието на:

Нина Христова, Експерт в отдел „Финанси и администрация“

 

e-mail: nina.hristova@four-paws.org;

recruitmentbg@four-paws.org

 


печат