VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Дарете през PayPalОт октомври 2013 г. ЧЕТИРИ ЛАПИ вече разполага със собствена клиника за лечение и кастрация на бездомни животни, намираща се в район Банкя. Проектът се осъществи със съдействието на Столична община, която ни предостави сградата на бившата ветеринарна лечебница за безвъзмездно ползване. Основната задача на екипа ни е кастрацията на бездомни и дворни кучета и котки, като се надяваме след време да можем да насочим усилия предимно в лечението на пострадали улични животни. Ангажиментът на ЧЕТИРИ ЛАПИ е за кастрация на минимум 1200 животни годишно.

 Като неправителствена организация ЧЕТИРИ ЛАПИ се издържа изцяло от дарения от целия свят. Затова за да продължаваме да се грижим и да помагаме на животни в беда, ние се нуждаем от Вашата подкрепа. Станете част от милионите подръжници на ЧЕТИРИ ЛАПИ, като направите дарение чрез системата на PayPal.

Вашето дарение e безценна помощ за нашата мисия в полза на животните и обществото. Събраните суми се изразходват за закупуване на медикаменти за лечение и кастрация на бездомни животни. Всяко дарение ще бъде опозлотворено добре:

 

  • 1 лв. ще покрие разходите за вътрешно обезпаразитяване на 2 кучета или 8 котки, една доза ваксина против бяс или една доза антибиотик с тридневно действие за куче;
  • 6 лв. ще покрият разходите за упойка за едно куче или три котки;
  • 20 лв. ще покрият разходите за медикаменти за кастрацията на едно женско куче.


печат